Dromen Durven Doen

"Maak van elke uitdaging een kans. Want ik geloof dat als je leert van de tegenslagen in je leven, je veel gelukkiger kunt zijn! En dat je dan tevens vanuit die kracht en liefde de wereld een beetje mooier kunt maken."

Renate Ouweneel

De POWER YOURSELF ACADEMY  biedt (online) trainingen, workshop en  reis experiences en geeft jou de tools om in je kracht te komen, op weg naar een gezond, gelukkig en betekenisvol leven. 
Met een brok aan (levens-) ervaring begeleidt Renate Ouweneel je op inspirerende en energieke wijze tijdens de (online) trainingen; betekenisvolle reizen én de bijzondere trainings-experiences. 

Al tijdens haar studie vertrok ze naar London, om daar af te studeren in Evenementen Management. Iets waar ze jarenlang zeer succesvol in was. 
Als projectmanager van LEGO WORLD tot Sportgala, en van Olympische Spelen tot reizen naar Lapland en IJsland, schreef ze vele mooie concepten, events en successen op haar naam. Daarnaast heeft ze 16 jaar parttime gewerkt als inspirerende docent en trainer in het HBO onderwijs, waarmee ze 30 maart 2023 is gestopt om zich volledige te kunnen richten op de Power Yourself Academy.

Al in 2020 richtte ze met de Power Yourself Academy op, om de kennis en ervaring als docent te gaan combineren met de kennis en ervaring om het zelfhelende vermogen van je lichaam te activeren, en daarmee mensen te gaan inspireren en motiveren om een energieker en gelukkiger mens te worden. 
Ze gebruikt de theorie ter ondersteuning van haar eigen praktijkervaringen, waarbij ze uit gaat van het Holistische principe, dat alles verbonden is met elkaar. Dus alles in nauwe samenhang met de aarde, je woon- & werk omgeving, je lichaam & ziel, en de kosmos met zon, maan en alle planeten. 

POWER YOURSELF, kom in je kracht en draag een steentje bij aan een mooiere wereld

"Je hoeft niet ver te reizen naar afgelegen gebieden, op een berg te zitten of in een klooster te verblijven om GELUKKIG te kunnen zijn.
Geluk, Gezondheid en Energie zitten al in je."

RENATE OUWENEEL

Kun jij écht genieten van het leven?

De Power Yourself Academy inspireert je en geeft je de tools om van elke uitdaging een kans te kunnen maken!
Krijg meer grip op je leven en ga werken en genieten
vanuit je kracht en energie.

Geniet van het leven EN MAAK VAN JE UITDAGINGEN JE KANSEN om te groeien

Mijn 10 jaar lange zoektocht naar energie, nadat ik mijn rug en nek brak en hersenletsel opgelopen had bij een mountainbike ongeluk, leverde zoveel bruikbare tools op waarvan ik zeker weet dat anderen er ook veel aan kunnen hebben. Dat inspireerde mij om mijn kennis en ervaring als docent te gaan combineren met de kennis en ervaring om het zelfhelende vermogen van je lichaam te activeren. Alle trainingen, workshops en Minigidsen hebben tot doel om jou de tools te geven om met je talenten, gaven en passies je dromen te gaan realiseren om zo meer te kunnen genieten van het leven, vanuit energie en kracht .

Renate's missie:

Door mijn positieve energie, talenten, intuïtieve gaven en wijze levenslessen in te zetten kan ik mensen helpen naar een leven vol geluk en energie. Ik draag graag een steentje bij aan een mooiere samenleving door anderen te inspireren om ook hun talenten en gaven te ontwikkelen en te blijven groeien.  Van daaruit kunnen we met z’n allen de wereld mooier, betekenisvoller en compassie-voller maken, écht met oog voor anderen, de aarde, natuur en dieren.
POWER YOURSELF to become a World Changer

Happy people build their inner world. Unhappy people blame their outer world.

Mijn verhaal…..
Na een ernstig ongeluk met de MTB in de Franse bergen, waarbij ik hersenletsel op liep en vele botbreuken, startte een heel intensief revalidatietraject en een lange zoektocht naar genezing. Dat alles om gezond te worden en weer te kunnen genieten van het leven.

Na een jaar zeiden de artsen “Dit is het, hier zal je mee moeten leren leven”. Maar dat kon én wilde ik niet geloven. Ik had nog dagelijks hoofdpijn, mijn korte termijn geheugen werkte niet, had totaal geen energie en vele dagen lag ik om 12 uur ‘s middags alweer uitgeteld op de bank.Bovendien had  ik nog zoveel dromen , wilde weer kunnen skiën, paardrijden en zelfs weer mountainbiken,  en natuurlijk ook mijn werk als docent en evenementenorganisator weer kunnen doen.

Maar: vanaf dat moment had  ik nog maar 1 doel: weer ‘GEWOON’ gezond worden en de dagelijkse dingen weer kunnen doen……  
Dat werd een heftige maar ook inspirerende ontdekkingsreis waarin ik  steeds wat kennis en tools in mijn  rugzak stopte.

Vooral in het begin was het moeilijk en ging het soms met 1 stap vooruit en twee weer terug…. Gelukkig heel langzaam werden het kleine stapjes vooruit  en leerde ik wat echt goed was voor mijn lichaam.

En wat bleek, al die jaren voor het ongeluk had ik eigenlijk lang niet altijd goed naar mijn lichaam geluisterd. 
En om heel eerlijk te zijn….. Was ik voor het ongeluk eigenlijk ook nooit écht volledig gelukkig geweest….. Heb altijd een soort van gevoel gehad van “I don’t belong here’…. wat doe ik hier op aarde…

Al deze tips ervaringen en tools stopte ik in mijn rugzak, en die deel ik graag met jou!

Tijdens deze ontdekkingsreis ontmoette ik een grote diversiteit aan artsen, trainers en coaches, die mij steeds weer een stukje verder op weg hielpen om mijn mooiste leven te gaan leven.  In  10 jaar tijd leverde dat heel veel inzichten, waardevolle rips en krachtige tools op. Ik ben dan ook super dankbaar voor al deze wijze lessen van zeer inspirerende leermeesters: Zoals die van Eric Scherder de neuro psycholoog, over het kunnen her-programmeren van je brein. Aangevuld met oefeningen van Wim Hof (The Ice Man), over de kracht van ademen en koud water. Maar ook de trainingen van Robert Bridgeman over ‘Search Inside Yourself’, dat alle kracht al in je zit.
De 4 dagen in London bij Unleash The Power within van Tony Robbins over de invloed die je zelf kunt hebben op hoe je je voelt, en tools om bij moeilijke gebeurtenissen weer in korte tijd terug te komen in je kracht, leverden misschien wel de grootste transformatie voor mij op.  Daarna stapte ik, met een internationale groep, voor 2 jaar in een coachingstraject van Tony Robbins en Dean Graziosi.
Verder verdiepte ik me in de kracht van de Chinese geneeskunde, over voeding en energie, en verbleef ik bij de Tibetaanse monniken in het klooster in de Nepalese Himalaya, om te leren over de Boeddhistische levensstijl en over Ki, je levenskracht.

De laatste jaren 0nt-wikkelde ik mij vooral verder op het ‘spirituele pad’, en verdiepte ik mij in de ongekende mogelijkheden van het Quantum Veld, door trainingen te volgen bij Roy Martina. Daarbij behaalde ik certificaten voor Quantum Connection Hypnose en Quantum Channeling. 

En om het holistische coachen en trainen compleet te maken,  werd ik via MindValley  Certified Life Coach, en stapte ik in de wereld van het vitaliseren van locaties en huizen met het behalen van de TAO Geomancy Land & House Clearing Consultant 1. 

Want bovenal leerde ik te werken van de prachtige holistische driehoek van lichaam, aarde en kosmos! 

Om jou te inspireren deel ik graag mijn  jarenlange kennis en ervaring  
 als docent, trainer, intuïtief Quantum-coach & reisleider
 in combinatie met alle tools die ik heb opgedaan in mijn 10-jarige ontdekkingstocht naar
het zelfhelende vermogen van je lichaam

De Power YOUrself Academy: ook iets voor jou?

Wil jij ook meer energie en geluk in je leven, maar niet net als Renate 10 jaar moeten zoeken naar wat werkt?.
Met de Power Yourself trainingen, Quantum Coaching,  Workshops en Experiences wil ik jou graag alle tools bieden om dit in een veel kortere tijd te gaan doen. 

Ben jij klaar om voor je zelf te kiezen ?

Het leven is voor iedereen een lange ontdekkingsreis, met vele ups en downs.
Iedereen krijgt moeilijke tijden op zijn pad, daar hebben we helaas geen invloed op.
We hebben wel invloed op onze reactie, hoe we om gaan met deze moeilijke gebeurtenissen!. 

Want met de juiste tools en inzichten, kun je nog steeds een heel mooi leven hebben, zelfs in moeilijke tijden. 
Een leven met veel meer rust, intern geluk en een gezonde levensstijl. Veel meer grip op het leven, en meer energie. Wil jij dat ook?

Ik deel deze tools en tips graag met je. Want inmiddels ben ik zelfs fitter dan voor het ongeluk en geniet ik weer van alle sporten  die ik voor het ongeluk ook deed, zoals skiën, paardrijden en mountainbiken. 
Bovendien werd ik  skileraar aangepaste sport, om mensen in een zit-ski het ultieme vrijheidsgevoel van bergen en sneeuw weer te laten ervaren. Samen kunnen genieten van je passie, het skiën  en de bergen.  Betekenisvol bezig zijn is zo iets moois, en dat gun ik echt iedereen. 

Ik kijk er naar uit om samen met jou op zoek te gaan naar jouw talenten, gaven & mogelijkheden, en hoe jij je volledige potentieel in kan gaan zetten voor een betekenisvol leven vol geluk, liefde en plezier.

Onderwijs met impact

Het doel van de Power Yourself Academy: 
Dat jij durft te zijn wie je  werkelijk bent met al je talenten, gaven  en uniekheid,
en ook al je problemen, uitdagingen en gekke eigenschappen gaat omarmen

Dat je niet meer afhankelijk bent van goedkeuring of complimentjes van anderen
en je leven niet laat bepalen door de omstandigheden, maar weet hoe je er mee om kunt gaan.

Dat je de versie van je zelf kunt worden die het beste bij je past, 
en hoe je met jouw uniekheden en eventuele beperkingen een prachtige plek in de samenleving kunt hebben.

Dat je ervaart dat je niet moet vergelijken, maar dat je vanuit innerlijke kracht alles kunt bereiken wat je wilt, en dat je mag geven, maar zeker ook mag leren ontvangen. 

Dat we met z’n allen vanuit die innerlijke kracht betekenisvol bezig kunnen zijn, 
en van daar uit de wereld liefdevoller en mooier kunnen maken.

En dat we onze talenten, Ancient Wisdom & Gifts, weer ten volle gaan omarmen, 
Het samenwerken met de aarde, zon, maan, planeten en spirits in het Quantum Veld. 

Let’s go for it. Help jij ook mee de nieuwe wereld te creëren? 

Gun je zelf deze stap naar meer kracht, energie en focus, en kijk in ons aanbod wat het beste bij je past

 En het mooie is……. als je deelneemt aan één van de activiteiten van de 

Power Yourself Academy,  help je niet alleen je zelf naar een mooier leven, maar draag je ook een steentje bij aan een mooier leven voor  kinderen.

Van alle opbrengsten bij de Power yourself Academy gaat een deel naar de verschillende projecten .
Zoals  de Coldfeet Foundation in Nepal,  om mee te bouwen  aan het project: “Better Education for a Better Nepal” 
En ook de Mentelity Foundation, Waarbij kinderen met een lichamelijke uitdaging geïnspireerd en motiveerd worden om weer in beweging te komen, zoals bijvoorbeeld bij de Mentelity Games in Saas Grund. 

POWER YOURSELF  en maak  direct de wereld  ook een beetje mooier!  

POWER YOURSELF ACADEMY
 Meaningful Education 
for a Better and Happier World

Veelgestelde vragen

De training is voor iederen die met eenvoudige tools stappen wil gaan zetten naar een krachtiger leven.

Het zijn 5 dagen waarin je ca 20 minuten per dag kwijt bent aan de power oefeningen.

Jazeker, je mag altijd meer overmaken. Het extra bedrag wordt dan ingezet om voedselpakketten in te kopen, die rechtstreeks via de Coldfeet Foundation bij de gezinnen in Nepal gebracht worden die het op dit moment zo hard nodig hebben.

De training start 10-07-2020. 
Vrijdag 10 juli dag 1
Maandag 13 juli dag 2
Dinsdag 14 juli dag 3
Woensdag 15 juli dag 4
Donderdag 16 juli dag 5

De kosten voor deze challenge zijn slechts 20 euro.
  Daarmee draag je  direct ook bij aan de voedselpakketten voor de gezinnen in Nepal.

De training start op vrijdag 10-07-2020 en is 5 werkdagen.
Iedere ochtend komt de training beschikbaar, en kies je je eigen tijd op de dag om er mee aan de slag te gaan. De training blijft een maand beschikbaar, zodat je de tijd hebt om het nog een aantal keren terug te kijken en de tools verder te integreren in je leven.

Blijf op de hoogte van de Power Yourself Academy

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang inspirerende content, exclusieve kortingen en updates over onze nieuwste events en programma’s.