Quantum Channeling

"Het doel van Quantum Channeling is om meer inzicht te krijgen in jezelf, en deze kennis in te gaan zetten om positieve veranderingen in je leven te creëren"

Stap dan nu in een Quantum Coachingstraject

Het leven is een soort van ontdekkingsreis, soms loopt alles lekker, maar er zijn ook wel eens periodes dat alles tegen lijkt te zitten.
 Of dat je een stap wilt zetten, maar het steeds lijkt of er iets is dat je terug trekt.

Dus soms kun je wel een reisbegeleider gebruiken, die je kan ondersteunen in uitdagende tijden, of bij het zetten van een volgende stap in carriere, privé of met de opvoeding van de kids.  

Daarom bied ik nu de mogelijkheid  voor 1 op 1 coaching volgens de Quantum Channeling methode, zodat we samen in kunnen zoomen wat jouw blokkades zijn of wat jij nodig hebt om weer een fijner, lichter en gelukkiger leven te gaan leiden.
 Ga jij mee op deze Quantum reis?

Wat is Quantum Channeling

In het Quantum Veld zijn de mogelijkheden onbeperkt.   Aan de hand van verschillende technieken en tools zoals imagineering, visualisatie en energiewerk, begeleid Renate je om toegang te krijgen tot een dieper  bewustzijn.
Het doel van de QuantumChanneling is om snel inzicht te krijgen in jouw wensen, blokkades en uitdagingen, en deze kennis te gebruiken om een positieve verandering in  je leven en dat van je kinderen te creëren.

 

Renate behoort tot de eerste groep wereldwijd die persoonlijk opgeleid is door Dr. Roy Martina in de Quantum wereld met Channeling en Quantum Connection technieken. 
Het is een revolutionaire techniek met ongekende mogelijkheden! Als een ware reisbegeleidster neemt Renate je mee op een Quantum reis. 
Op deze wijze kunnen blokkades en trauma’s uit je jeugd geheeld worden, waardoor je de kracht die al binnenin je zit weer in kan gaan zetten om een mooie toekomst te creëren.  

Heb je interesse?
Neem dan snel en geheel vrijblijvend contact op.
Ik kijk er naar uit om samen met jou in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden door te nemen.

Wacht niet te lang want plekken zijn beperkt. In het gesprek zullen we jouw wensen en uitdagingen kort doornemen en kijken of deze Quantum Channeling past bij jouw interesses.

Heb je nu al vragen? Mail dan naar info@poweryourselfacademy.nl of bel naar 
06-51760762

De Quantum Channeling Methode is een unieke manier om snel tot de kern te komen en resultaat te boeken.

Achtergrond:

Als klein meisje wist Renate al dat ze anders was.
Urenlang starend naar de sterren en de maan, pratend met dieren, en 5 weken op rij won ik de hoofdprijs in de campingbingo.
Inmiddels weet ze dat ze toen al in tapte bij de kennis van het Quantum Veld, en geholpen werd door haar ‘imaginary friends’. 

Op de lagere en middelbare school maakte ze vaak expres fouten in de schoolexamens, omdat ze niet beter wilde zijn dan haar klasgenoten. Maar ze WIST gewoon de antwoorden. Inmiddels weet ze dat ze niet alleen helderwetend, maar ook heldervoelend is. 

In haar tienerjaren werd ze bang van haar gave, want ze zag ook veel dingen. Net zoals zoveel kinderen nu, ze wilde  niet anders zijn! 

Toen Renate in 2011 een mountainbike ongeluk kreeg, waarbij ze onder andere haar rug en nek brak en hersenschade opliep. 
In haar  zoektocht naar genezing  herstelde ook haar  contact met het Quantum Veld, en verdiepte ze zich hier verder in met trainingen van dr Roy Martina om zo van haar unieke  gave haar grootste kracht te kunnen maken!

Ze leerde ook te werken met frequenties, en met gidsen uit het Quantum Veld, waardoor ze steeds meer het kanaal kon worden, en naast zeer heldere inzichten, het transformeren van blokkades  ook healing bij haar coachklanten bereikt kan worden.  Die kracht zet ze nu in bij al haar Quantum Channeling Sessies, waarbij ze gebruik maakt van een holistische aanpak. Inzoomen op familielijnen, blokkades en trauma uit het verleden, voeding, maar ook bijvoorbeeld of je op gezonde grond woont en werkt. Het heeft allemaal invloed op hoe jij je NU voelt.  

 

 

"Al heel jong wist ik dat ik 'anders' was.... inmiddels weet ik dat ik helderwetend en heldervoelend ben, en dat ik kan channelen met 'gidsen' uit het Quantumveld!"
Renate Ouweneel

Familie Channeling

De huidige kinderen zijn zo hoog sensitief en luisteren vaak niet naar de woorden, maar naar de energie die iemand uitzendt. 
Al gauw worden er diverse labeltjes opgeplakt, maar dat gaat voorbij aan de prachtige en unieke gaven en talenten die deze kinderen hebben. 

Met behulp van Quantum Channeling en de Landclearing kan Renate via de ouders ook hele mooie resultaten bij de kinderen bereiken. 
Vaak zijn er entiteiten in huis, hebben de kinderen last van de karmische familie lijnen of wonen ze op een negatief geladen plek. 

Benieuwd of dit bij jou past?

Neem dan nu contact op voor een vrijblijvend intake gesprek.

Review
Quantum Channeling

"Dankbaar en tranen! Wat een transformatie. Na een nacht had ik vrijwel geen pijn meer, en de diepe groeven waren verdwenen uit mijn gezicht! "

Mirjam van der Pennen

Q&A Quantum Channeling

Of je nu op zoek bent naar ondersteuning op privé gebied, als werknemer of als zzp’er? Quantum Channeling helpt je om meer inzicht te krijgen in jouw wensen, blokkades en de te nemen stappen op weg naar kansen om je leven op korte termijn te een nieuwe impuls te geven. 

In overleg met de ouders kunnen we kijken hoe we de Quantum Channeling bij uw kinderen in kunnen zetten. Vanuit het Quantum veld kunnen we meestal via de ouders al heel veel blokkades bij de kinderen oplossen. Indien entiteiten in het spel zijn, kunnen we dat op afstand doen, zodat de kinderen daar direct profijt van kunnen hebben. 

Na een persoonlijk intake gesprek, maken we samen een plan van aanpak.
De gemiddelde sessie duurt ca 1uur, maar kan wel eens uitlopen als we bezig zijn met het opheffen van blokkades. 

Quantum CHanneling

"Ik zet graag mijn gaven en talenten in om jou en je familie de tools te geven voor een gelukkiger, gezonder en betekenisvoller leven"
Renate Ouweneel

Blijf op de hoogte van de Power Yourself Academy

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang inspirerende content, exclusieve kortingen en updates over onze nieuwste events en programma’s.