TAO Geomancy: Landclearing

Laat nu een landclearing & vitalisering uitvoeren, en je zult voelen wat een geweldig positief effect dit heeft op je gezondheid!

Vaak wordt er gesproken over Holistische Gezondheidszorg, maar vergeten ze om te kijken naar woon- en werkplek.
Maar geloof me, een 'landclearing' kan enorm helpen om weer fit en gezond te worden.

TAO Geomantie:
De kracht van Het vitaliseren van het land

Wat is TAO Geomantie?

Landclearing is een holistische benadering van het energetisch opruimen van land, waarbij negatieve energie of blokkades van het land worden geïdentificeerd en verwijderd.
Het uitgangspunt bij dit type landclearing is dat land, energie kan bevatten van gebeurtenissen, emoties en trauma's uit het verleden, die de huidige bewoners en hun omgeving kunnen beïnvloeden.,

waarom Geomantie?

Heb jij jezelf al eens de vraag gesteld: "woon ik op een gezonde plek?"

Al heel jong leerde ik dat ons lichaam sterk reageert op het magnetisme van de maan, de zon en het energetische veld van de aarde. Zoals bijvoorbeeld heftig dromen, slecht slapen, hoofdpijn of duizeligheid als het volle maan wordt, maar ook als je op een plek bent waar geen fijne energie hangt. Of juist je heel blij en fit voelen op een 'krachtplek', waar een positieve energie baan loopt (leylijnen). Ik heb er altijd veel over gelezen, en woonde en werkte op diverse krachtplekken zoals in een oud klooster en tot evenementenlocatie verbouwde kerken.
Zo tof om nu als één van de eersten in Nederland, met succes de training TAO Geomancy Consultant 1 afgerond te hebben.

Hierdoor kan ik nu écht vanuit een holistische invalshoek mensen begeleiden, op weg naar healing en gezondheid. Alle verschillende invalshoeken zijn zo belangrijk om uit te vinden wat de oorzaak is van soms vage gezondheidsklachten. Je lifestyle, iets in het lichaam, je mind, body, spirit & woon- en werkplek, en dus ook het geomagnetisch veld en de energie van de aarde hebben een grote invloed!

In het persoonlijk intake gesprek vertel ik je er graag alles over!

Gezondheid ook bekijken vanuit de aarde én de krachten van het Universum, is pas écht een Holistische aanpak voor jouw lichaam!

Achtergrond van  Geomantie?

Het is zo tof om een fijne plek te hebben, een krachtplek, waarop jouw huis of bedrijf staat.
Een stuk grond, dat vitaliteit en harmonie uitstraalt, en waar iedereen graag is, en wat een zeer positief effect heeft op gezondheid van bewoners en het succes van een zaak.

Helaas is dat in Nederland niet zo vaak het geval, door de eeuwen heen (zie foto hierboven) kan het land behoorlijk energetisch vervuild zijn

Deze (energetische) vervuiling in diverse lagen van de Aarde kunnen een negatief effect hebben voor de mensen die daar nu wonen of werken.

Hierdoor kan een plek niet fijn voelen, of is er bijvoorbeeld veel onrust, stress, slecht slapen of ziekte.  Dieren zijn daar heel gevoelig voor, mensen merken het in eerste instantie vaak minder snel.

In veel landen waar de mensen nog dicht bij de natuur staan, wordt geomancy al van nature toegepast, en onze voorouders deden dat ook. In de Westerse landen zijn we steeds verder van de natuur af komen te staan.

Gelukkig worden steeds meer mensen zich bewust van het werken aan een vitale plek om te wonen en te werken, los van het zorgen voor een gezond en fit lichaam.

 

Wat doet Geomantie

De hedendaagse Geomantie werkt daarom met de energieën van het land.
In eenvoudig Nederlands zou je dat kunnen vertalen met “land schoonmaken, harmoniseren, vitaliseren” of in het kort “een landclearing doen” zodat de plek weer helemaal fijn voelt en positief.

Bij (energetische) vervuiling kan je bijvoorbeeld denken aan wateraders, breuklijnen, rituele plekken, oude graven, of plaatsen waar bombardementen zijn geweest. Deze energiën zitten opgeslagen in de aarde, hoe lang geleden het ook is gebeurd. 

Veel mensen voelen zich dan niet helemaal fijn op zo’n plek, maar weten vaak niet wat er aan de hand is, of hoe ze het op zouden kunnen lossen. 
De laatste jaren is de trilling van de aarde aan het verhogen, waardoor dit soort energieën weer meer gevoeld worden. 

Daarnaast kunnen er in huis, tuin of op het land nog entiteiten zijn. Kinderen zien die vaak en worden er bang van. Bij een landclearing zorgen we er ook altijd voor dat we deze entiteiten weghalen, met als gevolg dat kinderen zich vaak weer veiliger voelen en beter slapen. 

Tijd dus om nu een groter publiek kennis te laten maken met  landclearing!

Heb jij interesse in, of wil je weten of een landclearing iets voor jou is?

Twijfel dan niet om contact met mij op te nemen op: 
0651760762   
of per mail: info@poweryourselfacademy.nl

Dan kunnen we het samen door nemen, en kan ik een offerte uitbrengen. 

Aangezien de offerte afhankelijk is van de grootte van het land en het huis, is het helaas niet mogelijk hier op de website een standaard tarief te noemen. 

We scannen altijd eerst de locatie en het huis aan de hand van een plattegrond
Vervolgens komen we op locatie om de landclearing te doen. 
Renate werkt samen met een professioneel team van TAO Geomantie Consultants, vanuit verschillende expertise gebieden zoals architecten, edelstenen en Feng Shui. Voor grote locaties en voor speciale wensen is het altijd mogelijk dat Renate ook andere TAO consultants in kan zetten. 

Renate is opgeleid bij de Internationaal Feng Shui en Tao Geomantic Teacher-Master ir. Aniel Ramjanam, volgens de methode van de Grandmaster Jes T.Y. Lim.